Gastenverblijf Keningspleats

  1. Home
  2. Gastenverblijf Keningspleats
Het verblijf
Op de begane grond,

Via de eigen entree komt u in de hal daar bevindt zich het toilet en aparte badkamer met douche. Via de deur komt u in de, zeer complete, open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur Via een klein afstapje de sfeervolle woonkamer met uitzicht, via de boerderijdeur, over het land waar soms de mooie Jersey`s (bruine koeien) van de buren lopen of als u geluk heeft, reeën.

Eerste verdieping,

Op de 1e etage vindt u 2 slaapkamers met elk een boxspring 180 x 200 (nieuw eind dec 2020), de 3e slaapkamer heeft een stapelbed 80×200.

Om het huis,

Het verblijf heeft aan de zijkant een klein terras met lounge-set en buitenverlichting aan het huis en een eigen parkeergelegenheid voor max 2 auto`s.

Voor de kinderen,

Voor de kinderen is er zowel binnen als buiten speelmateriaal aanwezig waar ze vrij gebruik van mogen maken. In de schuur staan verschillende loopauto`s/fietsjes, tractors etc. Er is een kleine glijbaan, en heeft u feest, dan kunnen we ook nog een springkussen opzetten.

Voor paard- en ponyliefhebbers,

Het erf van Keningspleats is geschikt voor paard-, en ponyliefhebbers. Achter de boerderij treft u een buiten rijbak van 15 x 30mtr, en weide direct aan de boerderij gelegen.  Dichtbij het erf is een ruiterpad, en op 5 min rijden, met de auto, vindt u een mooie manege.

Bij de prijs inbegrepen:

WIFI

Eindschoonmaak

Niet bij de prijs inbegrepen:

Ontbijt

Linnen

Toeristenbelasting (€1, 50 per persoon vanaf 13 jaar.

Regels

Binnen roken is verboden

Huisdieren niet toegestaan

Voor vragen of reservering kunt u ons mailen, welkom@keningspleats.nl of bellen: +31 634 170 752

Menu